9. ročník je v cíli Tri Klub Příbram

Půlmaraton 2024 pro Vojtu Nováka a Lenku Šatavovou

Devátý ročník Příbramského půlmaratonu se vrátil zpátky do centra města a doběhl do svého cíle. Závodní den přilákal téměř o polovinu více bežců a běžkyň oproti srovnání s loňským ročníkem. Celkem se jich na start postavilo více než 600.

Hlavní závod na 21 098 metrů po zbrusu nové trati nejrychleji zdolal podle očekávání Vojta Novák v čase 1:15:21 hod. – traťový rekord přesto odolal. V ženské kategorii bere zlatou medaili Lenka Šatavová, té se podařilo obhájit loňské prvenství a navíc si o několik desítek vteřin vylepšila čas na 1:28:40 hod.

Pohár za trium ve štafetovém závodu na 21 km putuje čtveřici, která startovala pod název Luky Training Group, která doběhla do cíle za 1:14:39 hod. Také Pohár škol má své vítěze – nejrychleji mezi pedagogy nebo učiteli z příbramským škol trať absolvovala štafeta GaSOŠE Sedlčany v čase 1:24:23.

Dopoledne patřilo dětem a juniorům. Do dětských závodů nastoupilo více než 200 běžců. Kdyby jich přišlo jenom o pět více, padnul by absolutní rekord v účastni nejmenější atletů.

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY

Děti, dětské závody – časy kol, celkové výsledky (půlmaraton, štafety, fitness běh), půlmaraton – časy kol,  půlmaraton – věkové kategorie, štafety – kompletní výsledky, fitness běh, VIDEO - záznam doběhu, videoreportáž, FOTOGALERIE 2024

Fotogalerie K článku

Partneři projektu

Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton -