9. ročník je v cíli Tri Klub Příbram

FAQ: Startovní čísla, záchody, občerstvovací stanice... Odpovědi na časté otázky

Sepsali jsme pro vás odpovědi na nejčastější dotazy. Pokud byste přesto měli nějakou extra otázku, klidně se nás ptejte – buď přes Facebook nebo přes email: info@pribramskypulmaraton.cz

KDE A KDY DOSTANU STARTOVNÍ ČÍSLO?
Startovní číslo a čip pro měření vašeho času dostanete u prezence – na náměstí T. G. Masaryka v Příbrami v sobotu 8. června od 15 do 17:30 hodin. Toto se týká jednotlivců i štafetových týmů.

P.S. Jaké máte startovní číslo se můžete podívat online na startovní listině ZDE.

MŮŽU SE NA ZÁVOD PŘIHLÁSIT NA MÍSTĚ?
Preferujeme, když se zaregistrujete online ZDE, ale samozřejmě vás na startovní listinu dopíšeme i na místě. To platí pro jednotlivce, štafetové týmy i zájemce o fitness běh.

MŮŽU ZAPLATIT STARTOVNÉ NA MÍSTĚ?
Ano – pouze v hotovosti. V okolí náměstí je několik bankomatů. Běžci a běžkyně přihlášení na fitness běh mají startovné dobrovolné.

BUDE NA MÍSTĚ FUNGOVAT NĚJAKÁ ÚSCHOVNA VĚCÍ?
Ano, bude. V prostoru prezence na náměstí T. G. Masaryka bude k dispozici hlídaný stan pro uložení vašich věcí oproti startovnímu číslu.

A CO ZÁCHODY?
K vašim potřebám v místě startu i cíle na náměstí T. G. Masaryka.

KDE BUDOU OBČERSTVOVAČKY?
Na každém okruhu budete mít k dispozici 2 občerstvovací stanice: Jednu na náměstí T. G. Masaryka, tedy v prostoru startu/cíle. Druhou jsme přidali kvůli avizovanému teplejšímu počasí cca do poloviny závodního okruhu, bude na vás čekat u kruhového objezdu u Březnické ulice po výběhu od Nováku. Třetí, závěrečný stánek s občerstvením bude samozřejmě po doběhu v cíli.

A CO NA OBČERSTVOVAČKÁCH BUDE K DISPOZICI?
Voda, cola, ionťák. V cíli potom ještě meloun pro běžce v rámci startovného ještě limonáda nebo nealko pivo a jídlo – těstovinový salát nebo špagety.

PŘIJEDU DO PŘÍBRAMI AUTEM, KDE HO MŮŽU ZAPARKOVAT?
Jednak se podívejte prosím na MAPU objízdných tras, některé silnice budou před závodem a v době konání závodu zavřené, někde bude omezený provoz třeba jenom v jednom směru.

Na této druhé MAPĚ potom najdete vyznačená parkoviště, která jsou v okolí startu. Doporučujeme zaparkovat na jednom z nich.

ŠTAFETY SI BUDOU PŘEDÁVAT ŠTAFETOVÝ KOLÍK?
Ne, jednotliví běžci si musí z nohy na nohu předávat měřící čip. Předávací území bude vymezené na náměstí T. G. Masaryka v Příbrami.

MŮŽU BĚŽET ZÁVOD JEDNOTLIVCŮ A ZÁROVEŇ ŠTAFETOVÝ BĚH?
Ano, je to možné. Musíte být zapsaný ve svém štafetovém týmu jako první. Na startu tedy budete mít dvě startovní čísla na hrudi a dva čipy na noze. Po prvním okruhu předáte štafetový čip svému kolegovi/kolegyni a dál pokračujete už pouze s jedním čipem na noze.

Fotogalerie K článku

Partneři projektu

Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton -