Sobota 8.6.2024 Tri Klub Příbram

Pohár škol - registrovat se můžeš zde.

Soutěž o nejrychlejší školu - pro žáky, studenty a učitele. Startovné zdarma .
Atraktivní ceny pro vítězné štafety.

Jsi žák, student ? Máš ve škole kámoše ? Kámošku ? Dejte se dohromady, sestavte štafetu a poběžte Příbramský 1/2 maraton. Na každého vyjde jeden okruh, nějakých 5km a ty dáte každý z vás. Je to výzva ! Ukaž, že do dokážeš.

3 nejrychlejší žákovské či studentské štafety získají cool ceny - pro všechny členy štafety vstupné do Aquapalace Praha nebo vstupné do multikina nebo vstupné do Lasergame.bar.

A aby to byla mega challenge štafetu mohou sestavit i učitelé.

Ano, i učitelé, čteš dobře, pane učiteli, profesore. Přece ty mlaďase nenecháte běhat jen tak bez dozoru. To by nebylo dobré. Oblékni cvičky a zkontroluj tu zvěř na startu ale hlavně v průběhu závodu, ať nezvlčí. Průbežné informace předávej kolegům učitelům spolu s čipem ať je výchova kontinuelní. Když na tom bude vaše štafeta v cíli lépe budeš novým kultem. A pokud doběhnete mezi prvními třemi učitelskými štafetami tak jsou tu krásné ceny - no kdo by se nedal zadarmovou návštevu pivovaru či restaurace, samozřejme pro komplet štafetu.


Startovné v rámci Poháru škol je zdarma. Platí pro žáky, studentu, učitele.
Podmínky účasti v Poháru škol :

- v názvu štafety bude uvedeno jméno školy/třidy
- všichni běžci ze štafety musí být z jedné školy, školu navštěvují, pracují zde
- je možné aby byl 1 člen štafety absolventem tzn. školu již aktuálně nenavštěvuje
- je možno sestavit štafetu žák/student/učitel





Fotogalerie K článku

Partneři projektu

Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton - Příbramský půlmaraton -